Filters
Пребарување
РБИ - КОМПАНИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РБИ - КОМПАНИ се занимава со:

- Производство на надворешни, сигурносни врати
- Производство на внатрешни (собни) врати
- Производство и монтажа на кујни
- Браварско-дреарски работи 

Подетално за компанијата

РБИ - КОМПАНИ

Компанијата РБИ - КОМПАНИ од Гостивар, која на македонскиот пазар е присутна од септември 2005 година, пред се, е позната по производството на сигурносни врати за надворешна и внатрешна употреба, кои се со врвен квалитет, модерен дизајн и максимална безбедност. Компанијата е позната и по производството на внатрешни (собни) врати, кои се изработуваат од квалитетни материјали со максимална завршна обработка, а според дизајнот се во рангот на вратите од најпознатите светски производители. Нов сегмент во кој последниве години влегува РБИ - КОМПАНИ е производството на ексклузивни кујни, каде, на задоволство на голем број потрошувачи, веќе се направени повеќе репрезентативни креации.

rbi-kompani-clubeconomy

БРАВАРСКО-ДРЕАРСКИ РАБОТИ

Покрај во сегментот на ентериерно уредување, РБИ - КОМПАНИ е активен и во изведувањето браварско-дреарски работи, што всушност беше и првата активност на компанијата. Имаме исклучително стручен и обучен тим во оваа област, кој одржува и има поправено голем број машини во македонските фабрики и реализирано повеќе проекти во металскиот комплекс.

rbi-kompani-clubeconomy
rbi-kompani-clubeconomy

ВРАТИ

Произведуваме широка палета на сигурносни и внатрешни (собни) врати.

• Рамките на вратите се израбени од масивно дрво, додека самата врата е изработена во поголемиот дел од дрво, обложено со панел 8 мм.

• Вратата и рамката се обложени со фолија што ги прави отпорни на влага и лесни гребнатинки. За секој модел изработуваме и сличен модел со стакло.

• Разни дизајни и бои. Можноста за отворање од левата и десната страна.

• Дополнителни елементи: шарки, цилиндри со клучеви, кваки, завртки за монтажа...

rbi-kompani-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. ЈНА бр. 38 А (Силика), 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Шаип Османи
Шаип Ардит


Мапа