Filters
Пребарување
РЕЛ-МАРК
Тел: +389 (0)34/230 095 – Гевгелија
Е-пошта: rel-mark@hotmail.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РЕЛ-МАРК се занимава со

- Царинско посредување и шпедиција
- Внатрешен и меѓународен транспорт

Подетално за компанијата

rel-mark-clubeconomy

РЕЛ-МАРК

Компанијата РЕЛ-МАРК се занимава со царинско посредување и шпедиција, како и внатрешен и меѓународен транспорт. РЕЛ-МАРК ги обавува сите функции во областа на меѓународната шпедиција, како царинење на стоки при увоз и извоз, камионски транспорт на стоки и складирање под царински надзор. Вршиме камионски транспорт, додека царинењето на стоките го реализираме во ЦИ Гевгелија.

rel-mark-clubeconomy
rel-mark-clubeconomy

ЦАРИНСКО ПОСРЕДУВАЊЕ

  • • увозно/извозно царинење

  • • ускладиштување под царински надзор

  • • изработка на ТИР сертификати

rel-mark-clubeconomy
rel-mark-clubeconomy

ВНАТРЕШЕН И МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

  • • организација на друмски транспорт

  • • превоз на поединечни и збирни пратки од и до Грција (од врата до врата)

  • • сопствен фриго транспорт

  • • транспорт со церади

  • • чување на оцаринети стоки

  • • следење на вашата пратка преку сопствен ГПС линк, 24/7

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Дојранска бр. 66, 1484 Богданци
Град: Богданци
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)34/230 095 – Гевгелија

+389 (0)34/230 094 – ГП Богородица

+389 (0)70/238 623

+389 (0)71/217 386

+389 (0)71/213 682

+389 (0)71/207 486

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа