Filters
Пребарување
САЛЕ КОМЕРЦ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата САЛЕ КОМЕРЦ се занимава со:

- Меѓународен и внатрешен транспорт
- Транспорт со церади и ладилници
- Откуп на земјоделски производи

СЕКОГАШ ДОСЛЕДНИ НА ПРИНЦИПОТ Just-in-time 

САЛЕ КОМЕРЦ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Тимо Тренчев бр. 20, 2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сашко Василев


Мапа