Filters
Пребарување
СУПЕРКИЗ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СУПЕРКИЗ се занимава со:

- Примарно земјоделско производсто 
- Преработка на примарни земјоделски производи
- Производство на кисела зелка и домашна туршија

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

Подетално за компанијата

ПРОИЗВОДИ ОД ПРИРОДАТА!

Компанијата СУПЕРКИЗ дооел од Ново Село, Куманово своето работење го почна во примарното земјоделско производство, што и денес е една од нашите основни дејности. На пазарот веќе сме познати по производството на пченица, јачмен, пченка и тритикале, пред се, заради одличниот квалитет, кој од година во године го подобруваме, користејќи најмодерна механизација и најсовремена технологија за земјоделско производство. Во доменот на примарното земјоделско производство сме познати и по производството на сончоглед, во што, исто така, остваруваме значајни приноси и максимален квалитет.

superkiz-clubeconomy

ГРАДИНАРСКИ КУЛТУРИ

Со текот на годините ги проширивме активностите и во производство на градинарски култури, пред се, на пиперки, зелка, компири и други градинарски производи.

superkiz-clubeconomy

ТУРШИЈА И КИСЕЛА ЗЕЛКА

Денес СУПЕРКИЗ може да се пофали и со широка палета производи, добиена со преработка на земјоделски производи, од кои посенбо би ги издвоиле производството на кисела зелка и производството на мешана домашна туршија. И двете програми на пазарот се пласираат во различни видови на пакување, со тоа што киселата зелка се продава како цели главици, како листови за сарма и сецкана кисела зелка. Мешаната домашна туршија ја пласираме во тегли и во џамбо пакувања.

superkiz-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Преработката на зеленчукот се изведува по традиционална метода, со биоферментација, што им дава посебен вкус на нашите производи, кои покрај одличниот квалитет, спаѓаат и во групата „здрава храна“.

superkiz-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: 1327 Ново Село, Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Ивица Арсиќ


Мапа