Filters
Пребарување
ТЕХАС ТИМ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ТЕХАС ТИМ е специјализирана компанија за производство и испорака на опрема за лична заштитна и работна облека
- Производи за заштита за глава
- Производи за заштита за тело
- Производи за заштита за нозе
- Производи за заштита за раце
- Производи за заштита од пад
Дополнителни заштитни средства

Каталог

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008

ТЕХАС ТИМ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Да работиме заедно сигурно и безбедно!

ТЕХАС ТИМ

 

ТЕХАС ТИМ дооел е специјализирана компанија за производство и испорака на лична заштитна опрема и работна облека, со повеќе од 15 години докажано работно искуство во оваа дејност.

СТАНДАРДИ

Нашите производи гарантираат задоволство, удобност и безбедност при работа, висок квалитет, кој е докажан со интегрираниот систем за управување со квалитетот ISO 9001:2008, од 31.08.2010 година.

КВАЛИТЕТ

Компанијата располага со сопствен производен погон и стручен персонал за изработка на високо квалитетна работна опрема и други текстилни производи, во согласност со македонските стандарди и европските норми и директиви. Располага со сопствен деловен и магацински простор, сопствен возен парк, со што гарантираме за навремено и сигурно опслужување на нашите клиенти.

ПОСВЕТЕНОСТ

ТЕХАС ТИМ е претставник и директен увозник на опрема за лична заштита од водечките европски производители. Компанијата е целосно посветена на своите клиенти да им обезбеди високо квалитетна заштитна опрема, која ќе овозможи заштита и удобност на работникот во текот на работниот ден.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул.16-та Македонска бригада бр. 6,
локал 10 и 11, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Горан


Мапа