Filters
Пребарување
ТЕХНОБЕН НОВА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕХНОБЕН НОВА се занимава со производство на индустриски котли за цврсто и течно гориво

- Топловодни котли до 2 MW
- Садови под притисок
- Резервоари за течно гориво
- Производство и монтажа на сушари
- Ремонт на сите видови котли
- Греење и климатизација

Подетално за компанијата

ТЕХНОБЕН НОВА

ТЕХНОБЕН НОВА доо е приватно претпријатие кое на македонскиот пазар се појави во 1999 година, како мала машинобраварска работилница со мини технологија и неколку вработени. Денес таа е модерна компанија технолошки и кадровски оспособена да одговори и на најсложени работи во металскиот комплекс. Нашата долгогодишнa работа говори за искуството и квалитетот коj го поседуваме и кој е имплементиран во нашите производи.

Види повеќе
tehnoben-nova-clubeconomy

ГЛАВНА ДЕЈНОСТ

Главна дејност на ТЕХНОБЕН НОВА доо е производство на индустриски котли за цврсто и течно гориво, топловодни котли, садови под притисок, резервоари за течно гориво, производство и монтажа на сушари, ремонт на сите видови котли, греење, климатизација, изградба на челични конструкции...

tehnoben-nova-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

ТЕХНОБЕН НОВА има реализирано голем број објекти во Македонија и во Косово, што за нас е значајна референца. Сите овие години бевме посветени да ги реализираме желбите на нашите клиенти и тоа со максимален квалитет, што се покажа како добра определба која има големо влијание врз развојот на компанијата и е главниот наш адут во пазарниот натпревар.

tehnoben-nova-clubeconomy

ПРОИЗВОДНА ПРОГРАМА

Покрај редовната производна програма ТЕХНОБЕН НОВА ги нуди и следниве услуги:

  • • Монтажа, ремонт и сервисирање на сите видови котли

  • • Виткање на цевки и профили

  • • Заварување: TIG, REL, EPP...

  • • Виткање на лимови

  • • Сечење на лимови

tehnoben-nova-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Александар Македонски бб,
7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Менде Велески


Мапа