Filters
Пребарување
ТЕРМОИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕРМОИНГ се занимава со изведба на системи за греење и климатизација

- Централни системи за греење со топлотни пумпи, печки на пелети, печки на дрва
- Изведба на стеми за греење со радијатори, фенкоилери, подно греење
- Изведба на соларни системи за топла вода
- Инсталација на клима уреди
- Изведување водоводни инсталации

Подетално за компанијата

Компанијата ТЕРМОИНГ од село Злетово, Радовиш, која е основана во 2012 година, се занимава со изведба на системи за греење, климатизација, изведба на водоводни инсталации, монтажа на соларни колектори за топла вода... Компанијата располага со сите потребни алати и опрема, како и со обучен тим за изведување на инсталации на големи и на помали објекти, како и за инсталирање и сервисирање и на најсовремените системи за греење и климатизација.

termoing-clubeconomy
termoing-clubeconomy

Следејќи го трендот на пазарот за заштеда на енергија, последниве години успешно работиме на изведување на централни системи за греење и ладење со топлотни пумпи од сите производителии, таканарачени системи воздух – вода, при што како грејни тела вградуваме радијатори, фенкоилери или подно греење, во зависност од барањата и желбите на инвеститорите.

Изведуваме и централни системи за греење со печки на пелети и печки на дрва, каде исто така темепературата може да се пренесе со радијатори или со подно греење.

ТЕРМОИНГ се занимава и со монтирање на клима уреди, од сите производители, како на поединечни клима уреди, така и на централни системи за климатизација.

termoing-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Злеово, 2423 Радовиш
Град: Радовиш
Држава: Македонија


Телефони

+389 078/444 650

Социјални медиуми

Лице за контакт

дипл.маш.инж. Зоран Стоименов


Мапа