Filters
Пребарување
ТЕРМОМЕТРИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕРМОМЕТРИ се занимава со продажба на професионални мерачи и даталогери на температура, влага, притисок, ваккум, ротација, pH, кондуктивност, CO2, O2, REDOX, проток на гасови, флуиди… На високи и ниски температури

Официјални дистрибутери за Dostmann - Германија и Technosoft - Италија

ИЗМЕРЕТЕ СЕ ШТО ЌЕ ПОСАКАТЕ

Подетално за компанијата

ТЕРМОМЕТРИ

Компанијата ТЕРМОМЕТРИ се занимава со продажба на професионални мерачи и даталогери на температура, влага, притисок, ваккум, ротација, pH, кондуктивност, CO2, O2, REDOX, проток на гасови, флуиди… На високи и ниски температури.

termometri-clubeconomy

ПРЕЦИЗНИ МЕРАЧИ ЗА СЕКАКВА НАМЕНА

Прехрамбена индустрија 

Даталогери за запис на температура и влага во производство, складирање, транспорт и преработка на храна. Види повеќе

Секој дом – SMART Weatherhub Home 

Сите информации и нотификации на вашиот SMART телефон. Амбиентална температура и влага во сите простории, температура на вода во базен или аквариум, протекувања на цевки од парно, нотификација за отворање на прозор во случај на провала. До 50 сензори на една централа. Extension Sensors! Види повеќе
Weather Hub - Креирајте метеоролошка станица по ваша мерка

Стакленици – Klimalog Pro 

Стакленици за канабис, оранжерии, винарии, кланици, рибници, големи маркети, одгледување на печурки – Klimalog Pro, логирање со 8 безжични мерачи за температура и влага. Мерење и даталогери за запис на температура, влага и CO2. Види повеќе

Лаборатории 

Мерни станици за проверка на pH, кондуктивност, РЕДОКС Види повеќе

Болници 

- Термохигрометри , амбиентални услови (CO2). Види повеќе
- Мерење на температура во фрижидери и ладни комори за складирање на лекови Види повеќе

Кујни 

- Температура во фрижидери, замрзнувачи Види повеќе
- Убодни термометри за свежа и замрзната храна (HACCP – сертифицирани) Види повеќе

Одржување на системи за климатизација и индустрија 

- Мерачи за температура Види повеќе
- Мерачи за влага Види повеќе
- Анемометри Види повеќе
- Ултразвучни мерачи на проток на течности во цевка Види повеќе
- Преносен ултразвучен мерач на проток во цевка - UMI 840 Види повеќе
Микроклиматски услови: Анемометри, луксметри, бучава, CO2

Транспорт на сензитивни стоки 

Дали сте сигурни дека вашите стоки (лекови, храна) се транспортирани на соодветна температура и влага? Затоа ви нудиме логери за температура и влага. Дали сте сигурни дека вашите чувствителни стоки се транспортирани внимателно, вез шокови, на соодветна температура и влага? Затоа ви нудиме логери на температура, влага, шок и светлина, при што ќе добиете нотификација ако некој ја отвори вашата пратка. GSM логери кои може да ги следите во реално време.

Фабрики 

Здрава работна средина за вработените, со контрола на амбиенталната температура, влага, CO2, бучава. Одржување на производствените процеси и централна климатизација, анемометри, ултразвучни мерачи на проток во цевки.

Термохигрометри 

1. Локални дигитални Термохигрометри
Локалните термо-хигрометри ја мерат и прецизно ја прикажуваат температурата и влажноста на позицијата каде се поставени. Од нив лесно може да се отчитаат овие параметри без да се притиска ништо дополнително. За најдобри резултати се постават во просторијата на висина од 120cm
Постојат и локални термо-хигрометри со дополнителни опции како аларм доколку температурата премине некоја граница, или точка на роса. Види повеќе

2. Безжичнни Термохигрометри
Безжичните мерачи на температура и влажност се поставуваат на повеќе посебни простории во еден објект (или повеќе мерачи доколку просторијата е поголема) и се врзуваат на една или повеќе централи при што ги пренесуваат измерените податоци. Од централата се мониторираат сите податоци директно од самата централа, од компјутер врзан на таа централа или преку мобилна апликација. Види повеќе

3. Преносни Термохигрометри
Преносните термохигрометри се инструменти кои ги носите со Вас и ги користите за проверка на температурата и влагата во одредена просторија. Постојат софистицирани камери (Scan Temp) кои симултано мерат точка на роса и температура на површината што Ви дава можност да ја одбегнете кондензацијата и мувлата по ѕидовите.
Посебни се мерачите за мерење на влага во градежни материјали, дрво (HumidCheck Pro Wood) и канали за централна климатицација и вентилација (P700 серијата) Види повеќе

termometri-clubeconomy
ИЗМЕРЕТЕ СЕ ШТО ЌЕ ПОСАКАТЕ
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица:
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)70/764 577

Социјални медиуми

Лице за контакт
Документи