Filters
Пребарување
ТИМИМЕТАЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТИМИМЕТАЛ е специјализирана за изработка на челични конструкции и лимени покриви

  • Обработка на лим
  • Изработка на фасади од пластифициран лим
  • Системи за олуци: вертикални и хоризонтални олуци, агли, куки, заштитници од снег...
  • Изработка на челични огради и влезни врати
  • Изработка и монтирање на челични конструкции

Подетално за компанијата

ТИМИМЕТАЛ

Компанијата ТИМИМЕТАЛ се занимава со изградба на објекти од челични конструкции и изведување на лимени покриви на метални и дрвени конструкции. Компанијата се занимава и со обработка на лим и производство на на сите потребни елементи за изработка на системи од олуци и лимени покриви.

timimetal-clubeconomy
timimetal-clubeconomy

НОВИ ТРЕНДОВИ И КВАЛИТЕТ

Следејќи ги новите трендови во градежништвото се специјализиравме и за изработка на фасади од пластифициран лим, како и за изградба на објекти од панели од лим и изолациона пена. Наша специјалност по која сме познати на пазарот се и челичните огради и влезните врати и капии.

ТИМИМЕТАЛ е познат по својата посветеност кон висок квалитет на сите свои работи и услуги. Внимаваме и на најситните деталите.

АКТИВНОСИ И УСЛУГИ

• Изработка на алуминиумска браварија, огради

• Трговија со лим, преработка и изработка на лимени производи и олуци

• Фасада од пластифициран лим

• Сендвич панели од лим

• Обработка на лим

• Покривни форми со фалц

• Виткање на лим

• Изработка на врати

• Изработка на челични огради

• Рамен лим

• Казани

• Делови за конструкции

• Куки за вертикални олуци

• Куки за хоризонтални олуци

• Ребрасти лим TR 30

• Додатни елементи за олуци

• Вертикални и хоризонтални олуци

• Заштитници од снег

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Порој, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)70/209 553

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа