Filters
Пребарување
ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со:

- Производство и монтажа на процесна опрема
- Производство на резервни делови и специјални висококвалитетни завртки за рудници, термоенергетски постројки...
- Производство на лесни метални конструкции
Производство на водоводни цевки за системи за наводнување

- Репарација на корпи од ровокопачи и изработка на адаптери за нив

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2000

ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ

ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ доо Кичево е металопреработувачка компанија, која се занимава со производство и монтажа на процесна опрема, резервни делови и шрафовска стока за рудници, термоенергетски постројки и слично.

  • • 2000 година - почеток со производство

  • • 2005 година - инсталирана опрема за производство на шрафовска стока со пластична деформација (топло ковање)

  • • 2009 година - воспоставување на системот за управување со квалитет ИСО 9001: 2000

tim-inzenering-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО НА ШРАФОВИ

ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ денес е водечка компанија во Македонија за производство на шрафови, со заокружена технологија во сите фази на производство.

ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ располага со производна хала од 600 метри 2, со тим кој го сочинуваат 23 високостручни вработени.

tim-inzenering-clubeconomy
 

Погон за подготовка на материјали:

• пескарење

• фосфатирање

• калибрирање

• Погон за топло ковање

• индукциони печки

• електро-завојни преси 160 тони и 250 тони

• Погон за ладно ковање

• хоризонтални преси

Погон за машинска обработка, со конвенционална опрема:

• стругови

• глодалици

• брусилка за равно брусење

• брусилка за округло(внатрешно и надворешно) брусење

Погон за термичка обработка:

• коморни печки

Погон за површинска заштита

Зн-Ал термодифузија ДИСТЕК (израелска технологија за површинска заштита)
Лабораторија за испитување на механички особини
преса за испитување на завртки со разрушување 500 кН

• тврдиномер (Хрц,ХБ и ХВ)

Визија

Да станеме просперитетна и стабилна компанија на долг период

Најзначајни деловни партнери:

РЕК БИТОЛА, РЕК ОСЛОМЕЈ, ЕНЕРГОИНВЕСТ - Босна и Херцеговина, КЕК -Косово, Енгинееринг 61 - Бугарија и тн.

Деловни банки:

Стопанска банка АД, Охридска банка АД

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Тренко Тасески бр. 23,
П. фах 136, 6250 Кичево
Град: Кичево
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

дипл.маш.инж. Петрeвски Горан
+389 (0)70/318 458
дипл.мет.инж. Радован Ангелески
+389 (0)70/382 179