Filters
Пребарување
ТРЕГЕР дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТРЕГЕР се занимава со производство и дистрибуција на пластични кеси

- Екструдирање на најлон
- Конфекционирање на кеси
- Вреќи за отпадоци
- Фолии за земјоделството
- Производство на хартиени кеси

СЕРТИФИКАТИ

Wells Plastics' Reverte TM technology - Сертификат за биоразградливост на производите  

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Маркети, дистрибутери, магацини, пекарници

Подетално за компанијата

ТРЕГЕР

Компанијата ТРЕГЕР дооел од Битола е формирана во 2012 година како семеен мал бизнис, во скромни простории од стотина метри квадрани. Но, големата пожртвуваност, амбициозност и желбата да имаме лидерски место во нашата бранша не мотивираа сите нас во ТАРГЕТ дооел да го направиме и невозможното и да оствариме постојан раст на производството и проширување на асортиманот на производите.

Како поминуваше времето, така растеше и потребата за осовременување на произвотстото. Во 2015. изградивме сопствен погон, го обновивме произвотство со нови машини, што значеше и поквалитетен производ, но и зголемување на производната програма.

treger-clubeconomy
treger-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

Компанијата ТРЕГЕР денес е лидер во производството и дистрибуцијата на пластични кеси:

  • • Екструдирање на најлон

  • • Конфекционирање на кеси

  • • Вреќи за отпадоци

  • • Фолии за земјоделството

  • • Производство на хартиени кеси

ТРЕГЕР

Денес ТРЕГЕР дооел е сместена во Индустриската зона во Битола во произвотствен погон од 500 м2 и сме целосно подготвени да одговориме на барањата и желбите на нашите клиенти и партнери. Нашите желби не престануваат тука, се стремиме да ги претставиме нашите производи и на европскиот пазар и со големо задоволство веќе можеме да се пофалиме дека во истото и успеваме.

treger-clubeconomy
Чесноста и квалитетот се вистинската патека до врвот,
а таму стигнуваат само најупорните.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Рудо бр. 36, 7000 Битола - Дирекција
Ул. Бурса бр 25, Битола - Погон
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Игор Димовски


Мапа

Документи

Сертификат за биоразградливост

Сертификат за биоразградливост

Преземи