Filters
Пребарување
ТРИТЕКС ТРЕЈД доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТРИТЕКС ТРЕЈД се занимава со производство на долна облека:

- Долна облека за бебиња
- Долна облека за деца
- Долна облека за мажи
- Долна облека за жени

Сите наши колекции се изработени од високо квалитетни материјали.
Брендот ТРИТЕКС е синоним за таргет групата потрошувачи кои преферираат квалитет. За да го задржиме високиот квалитет во ТРИТЕКС ТРЕЈД работи по стандардот ISO 9001.

ТРИТЕКС ТРЕЈД доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

triteks-trejd-clubeconomy

ТРИТЕКС ТРЕЈД

ТРИТЕКС ТРЕЈД ДОО се занимава со производство на долна облека и тоа машка, женска, детска и бебешка, наменета за домашниот и странските пазар. Tritex Underwear е водечки бренд за долна облека во Македонија, чија успешна приказна започнува од крајот на 1994 година

triteks-trejd-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Брендот ТРИТЕКС е синоним за таргет групата потрошувачи кои преферират квалитет. Насоченоста кон потребите на потрошувачите и нивното задоволството се најважните вредности според кои ТРИТЕКС ТРЕЈД ја мери и одредува својата вкупна успешност

triteks-trejd-clubeconomy

ПРОДАВНИЦИ

Производите кои ги произведуваме во ТРИТЕКС ТРЕЈД преку големопродажба ги пласираме низ цела Македонија во неколкуте трговски синџири за конфекција и бутици. Целиот асортиман може да го најдете во наши специјализирани продавници
Tritex Underwear

ПРОИЗВОДСТВО

Поголемиот дел од производството ТРИТЕКС ТРЕЈД го пласира на пазарите од Европската унија, што е најдобра потврда за квалитетот на нашите производи.

triteks-trejd-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Трајко Николоски бр. 5, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа