Filters
Пребарување
УНИВЕРЗАЛ - ППЕВ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата УНИВЕРЗАЛ - ППЕВ се занимава со:

- Поправка и одржување на тешки товарни возила и градежна механизација
- Овластен сервис партнер на MAN Truck & Bus AG
- Овластен сервис за WABCO, водечка компанија меѓу производителите на пневматика и системите за кочење (ABS, EBS, ECAS)

УНИВЕРЗАЛ - ППЕВ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
поправка и одржување на сите видови тешки товарни возила и градежна механизација

УНИВЕРЗАЛ – ППЕВ

 

УНИВЕРЗАЛ – ППЕВ е претпријатие кое се занимава со поправка и одржување на сите видови тешки товарни возила и градежна механизација/

Фирмата располага со современ сервис, изграден во 1997 година, опремен со најсовремена опрема која ги задоволува сите стандарди за поправка на сите европски возила и тоа од Euro 2 до Euro 6 нормите.

Сервисот на УНИВЕРЗАЛ се простира на површина од 350 метри квадратни, целиот комплекс зафаќа површина од 1500 метри квадратни, а се наоѓа во Гевгелија, кај терминалот на стариот автопат Скопје – Солун, на два километри од македонско-грчката граница и граничниот премин Богородица.

Од 2017 година УНИВЕРЗАЛ-ППЕВ ДООЕЛ е овластен сервис партнер на MAN Truck & Bus AG. Тоа значи секаква поправка и техничка поддршка за сите MAN возила и мотори, сервисирање и поправка под гаранција, вклучувајќи ја и услугата MAN Service Mobile24. Исто така располага и со магацин со оригинални резервни делови, кои имаат 2 години гаранција.

Официјални податоци

УНИВЕРЗАЛ исто така е застапник и на германската фирма WABCO, која е водечка во светот на производителите на пневматика и системите за кочење (ABS,EBS,ECAS).

Сервисот располага со специјални сертификати за сервисирање и поправка на овие сложени системи, мајстори кои имаат поминато обука кај самите производители, како и оригинални дијагностички апарати за успешно одржување и контролирање на овие исклучително значајни сегменти кај тешките товарни возила.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Кидрич бр. 26, 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)34/211 723

+389 (0)71/370 600 - Јован Петровски

+389 (0)71/370 500 - Петар Петровски

+389 (0)71/270 600 - Владимир Лазов,
прием на возила и резервни делови

+389 (0)71/270 500 - Бојан Дончевски,
резервни делови

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа