Filters
Search
VAMETAL

Main occupation

Компанијата ВАМЕТАЛ се занимава со трговија со лимарски производи:

- Сендвич панели
- Метални профили
- Пластифициран и поцинкувани лимови

- Топло валани и ладно валани лимови
- Табли, трапезни лимови
- Олуци, лимарска галантерија
- Лим во вид на ќерамида
- Градежна лимарија

Комплетна изведба на индустриски објеки (метални конструкции и покривачки работи) по принципот клуч на рака

VAMETAL

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Industrial Zone Sever, 2400 Strumica
City: Strumica
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map