Filters
Пребарување
ВАСЛИН
Е-пошта: info@vaslin.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВАСЛИН се занимава со продажба на машини и опрема за чистење и одржување на хигиената во индустрија, хотели, училишта, детски градинки, болници, канцеларии, трговски центри, плоштади, улици, дворови…
Овластен застапник за Македонија за:

* KRANZLE, Германија - машини за перење под висок притисок
* COLUMBUS, Германија - машини и правосмукалки за чистење на сите видови подови
* AVANT, Финска - мултифункционални машини за сите дејности
* ISAL, Италија - машини за метење на површини
* DELFIN, Италија - индустриски правосмукалки со специјална намена
* EUREKA, Италија - машини за чистење на секакви видови подови
* Професионални рачни алати, прибор и опрема за чистење
* Хемиски средства - детергенти за чистење и одржување на хигиената

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Доколку сте заинтересирани за соработка, доаѓаме на лице место, го разгледуваме објектот, разговараме за проблемите што ги имате поврзани со хигиената и заеднички со Вас го утврдуваме најсоодветното решение.
Врз основа на заедничката констатација, составуваме понуда за Вашите потреби

Подетално за компанијата

Васлин

ПРОИЗВОДИ

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Босилово бр. 145,
2431 Босилово, Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи