Filters
Пребарување
ВЕРТИГО ДИЗАЈН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВЕРТИГО ДИЗАЈН се занимава со откуп, продажба и репарација на евро палети

- Откуп на евро палети во три класи
- Продажба на евро палети
- Репарирање на евро палети

Увоз и продажба на висококалорични пелети А1 премиум класа

ВЕРТИГО ДИЗАЈН дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ВЕРТИГО ДИЗАЈН

ВЕРТИГО ДИЗАЈН дооел од Скопје е компанија специјализирана за откуп, продажба и репарација на евро палети. Работиме со компании од домашниот и странските пазари, а повеќегодишното искуство на нашиот тим и посветеноста во бизнисот придонесе да воспоставиме квалитетен партнерски однос со поголем број клиенти.

vertigo-design-clubeconomy

ОТКУП НА ЕВРО ПАЛЕТИ ВО ТРИ КЛАСИ

• 1 класа бели здрави палети

• 2 класа црни здрави палети

• 3 класа скршени палети

vertigo-design-clubeconomy

ПРОДАЖБА НА ЕВРО ПАЛЕТИ

• Нови евро палети од увоз

• 1 класа бели евро палети, половни, термички обработени (со IPPC стандард)

• 1 класа бели евро палети без IPPC стандард

• 2 класа темни евро палети

• 3 класа црни евро палети половни и обоени

• Тенки половни палети без евро жиг, со носивост до 0,8 тони

РЕПАРИРАЊЕ НА ЕВРО ПАЛЕТИ

Вашите искршени палети доволно е да ги донесете кај нас, ние ќе ги репарираме и ќе имате целосно функционални палети за употреба.

vertigo-design-clubeconomy

ПЕЛЕТИ GOREX ПОТЕКЛО СРБИЈА

Пелети од 100% чисто дрво без кора
А1 премиум класа

vertigo-design-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Февруарски Поход бр.36/10, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/327 955

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа