Filters
Пребарување
ВИНТ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВИНТ се занимава со
- Трговија со сијалици и опрема за осветлување
- Проектирање и изведба на светлосни решенија, енергетско ефикасни решенија и консултации
Овластен дистрибутер за PHILIPS

 

ВИНТ дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Варшавска бр. 4, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Владо Илиевски


Мапа