Filters
Пребарување
З ПЛАСТ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата З ПЛАСТ се занимава со:

- Производство и пласман на квалитетни и еколошки чисти земјоделски производи
- Смрзнато и конзервирано овошје и зеленчук
- Производство на полипропиленски конец

З ПЛАСТ доо

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Муртино, 2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Павле Заевски
Љупчо Заевски


Мапа