Filters
Search
DRVODEKOR ENTERIER

Main occupation

Салон ДРВОДЕКОР ЕНТЕРИЕР местото, каде урбаниот човек, во потрага по софистицирана естетика и функционалност ќе најде сè за домот

- Дневни соби
- Спални соби
- Детски соби
- Кујни
- Плакари, комоди, трпезариски и клуб маси, клуб гарнитури...
- Теписи, подни облоги, завеси
- Бела техника

 

DRVODEKOR ENTERIER

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: Star Karaorman, 2000 Shtip, Macedonia
City: Shtip
Country: Macedonia


Social media

Contact person