Filters
Пребарување
ФОРМА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФОРМА нуди широк дијапазон на решенија за индустриско маркирање, кодирање и контрола на производство

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008

Подетално за компанијата

ФОРМА

ФОРМА дооел e семејна компанија, основана во 1991 година, која која веќе е етаблирана како лидер на македонскиот пазар во областа индустриско маркирање, кодирање и контрола на производство. Со својата партнерска мрежа на светски познати компании: Videojet Technologies International, Willett International, Carl-Valentin Gmbg, Korthofah, SIC Marking и Prisma Industriale, нуди широк дијапазон на решенија за кодирање, маркирање и контрола во индустријата и тоа:

  • • Videojet Technologies - САД со својата сестринска компанија Willett International и Marsh е најголем светски производител на уреди за безконтактно маркирање на производи.

  • • Valentin Carl - Германија е производител на термал-трансфер принтери за етикети и системи за етикетирање.

  • • SIC Marking - Франција е водечки светски производител на уреди за маркирање по пат на директно гравирање во материјалот со ударна игла.

  • • Prisma Industriale е водечки италијански производител на метал детектори за контрола на производство и имплементација на НАССР системот.

  • • Reiner – Германија е единствен светски производител на рачни инк-џет уреди за мануелно обележување на производи.

forma-clubeconomy

ПРОДУКТИ

КВАЛИТЕТ

Во последните години дојде до вистинска експанзија на примената на нашите уреди во сите гранки на индустријата. Нашите клиенти ги користат за да го подобрат квалитетот на производите, да ја зајакнат контролата со обележување на датумот, времето, серискиот број, извозна декларација, етикета и многу други ознаки и знаци, како што се, на пример, УПОТРЕБЛИВО ДО. Воедно, опремата што ја нудиме претставуваат основен предуслов за добивање на ISO и HACCP сертификатите.

forma-clubeconomy

СЕРВИС И ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Техничкиот центар на ФОРМА овозможува 24 часовна поддршка, 365 дена во годината. Располагаме со современи сервисни возила, резервни уреди за користење и константен лагер на резервни делови и конзумативи.

forma-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Прозорска бр. 13, П. Фах 103,
1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)31/414 044

Социјални медиуми

Лице за контакт

Драган Цветковски


Мапа

Документи