ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2019' 'ноември'

15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже
15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми се успешно завршена работа и задоволни муштерии.

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Нашата работа е тимска , се дополнуваме едни со други, се консултураме и се договараме за да на крај работата се заврши професионално...