ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2019' 'мај'

Пехчево на Точак 2019
Пехчево на Точак 2019

На 18. мај 2019, по втор пат во организација на Хотел Гогов ќе се одржи #ПехчевоНаТочак2019. Оваа авантуристичка тура ќе започне во 09:00 часот од плоштадот во Пехчево, на 1000 метри надморска височина.

Од Хотел Гогов напоменуваат дека идеата за повотрно одржување на овој настан е да го разбудат ав...