ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2020' 'март'

Компанијата „Алмеро“ донира душеци за Клиниката за инфективни болести
Компанијата „Алмеро“ донира душеци за Клиниката за инфективни болести

На денешниот итен состанок со министерот за здравство Венко Филипче, компанијата „Алмеро“ одлучи да донира душеци за Универзитетската клиниката за инфективни болести во Скопје.

Во време на криза и вонредна состојба во нашата земја, како резултат на светската епидемија со коронавирусот и болеста КОВ...

ВРЕМЕНО ОЛЕСНУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ
ВРЕМЕНО ОЛЕСНУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Еуролинк осигурување активно ги следи случувањата ипрепораките поврзани со појавата на Ковид – 19 и соодветно ги применува мерките за спречување на ширењето на овој вирус. Имајќи предвид дека најновите препораки се во насока на социјално дистанцирање и намалување на движењето на граѓанитешто ја огра...

Класа на ламинат - кој модел е соодветен за вашите простории?
Класа на ламинат - кој модел е соодветен за вашите простории?

При изборот на ламинат, покрај стилот и бојата кои се важни од естетски аспект и постигнување ентериерна целина, особено е битно да се земе во предвид и класното рангирање. Кај ламинатите, рангирањето е индикатор за степенот на издржливост и трајност при секојдневно користење и абење на истиот.

Сис...