ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2019' 'декември'

Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА
Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА

Компанијата ЕВРОСУРОВИНА ПА Битола е добитник на престижната награда за македонски квалитет за 2019година, доделена од Сојузот на стопански комори, а под покровителство на претседателот на Република Северна Македонија, г-дин Стево Пендаровски. Наградата е уште еден доказ за професионалноста и одгово...