ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2023' 'март'

САЕМОТ НА МЕБЕЛ ЗАПОЧНУВА ДЕНЕС
САЕМОТ НА МЕБЕЛ ЗАПОЧНУВА ДЕНЕС

Саемот за мебел, како најочекувана манифестација од страна на посетителите се отвора денес, 29. март и ќе трае до 2. април. Саемот ќе се одржи во Комплекс “Борис Трајковски” во монтажни објекти и внатрешниот простор, со работно време од 10.00 до 20.00 часот. Влезницата чини 120 денари, а групна/семе...