ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог со 'ламинати' ознаки

Класа на ламинат - кој модел е соодветен за вашите простории?
Класа на ламинат - кој модел е соодветен за вашите простории?

При изборот на ламинат, покрај стилот и бојата кои се важни од естетски аспект и постигнување ентериерна целина, особено е битно да се земе во предвид и класното рангирање. Кај ламинатите, рангирањето е индикатор за степенот на издржливост и трајност при секојдневно користење и абење на истиот.

Сис...