ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2022' 'септември'

Со DAIKIN ALTHERMA топлинската пумпа намалете ја потрошувачката на електрична енергија за 60%
Со DAIKIN ALTHERMA топлинската пумпа намалете ја потрошувачката на електрична енергија за 60%

ПОДАТОЦИ ЗА ОБЈЕКТОТ

Намена: Резиденцијална куќа
Локација: Скопје
Површина на објектот: 100m2
Потреба на објектот: Греење
Состојба на изолација: 10cm стиропор, PVC прозорци, изолација на кров...

ПОСТОЕЧКИ СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ НА ОБЈЕКТОТ

При комуникацијата со инвеститорот, добивме информации дека објекто...