ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2018' 'октомври'

15 Прашања за Данче Цецова – менаџер на Издавачка куќа ВЕНЕЦИЈА
15 Прашања за Данче Цецова – менаџер на Издавачка куќа ВЕНЕЦИЈА

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Успешна фирма и задоволни работници. 

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Капитен на тимот. 

Кој лик е поблизок до идеалниот менаџер: на татко или на војсководец?

На татко. 

 

Може ли по default да се каже дека сите менаџери се „в...