ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2023' 'декември'

На вашиот генератор му е потребен редовен сервис
На вашиот генератор му е потребен редовен сервис

На вашиот ГЕНЕРАТОР, како и на секој мотор му е потребно рутинско, превентивно и редовно сервисирање за да се обезбеди системот дека ќе работи тогаш кога ќе биде потребен. Исто како и вашиот автомобил на кој му е потребен редовен сервис во одреден интервал, како време или километража за да не ве ост...