ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2024' 'април'

НОВ МЕБЛИНГ ИЗЛОЖБЕН САЛОН И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР ЗА МАШИНИ ЗА ОБРАБОТКА НА ДРВО
НОВ МЕБЛИНГ ИЗЛОЖБЕН САЛОН И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР ЗА МАШИНИ ЗА ОБРАБОТКА НА ДРВО

Меблинг го отвори новиот ИЗЛОЖБЕН САЛОН И СЕРВИСЕН ЦЕНТАР за машини за обработка на дрво, лоциран на само 13 км од центарот на Скопје, во близина на с. Мирковци.

Сопствениците на Меблинг дооел, Камче Милчов и Милка Милчова, им сезаблагодарија на сите присутни за нивната поддршка и долгогодишна со...

Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024
Енергија TOSHIBA CARRIER годишна презентација 2024

Компанијата Енергија доо која постои веќе 19 години на пазарот во Македонија на 09.04.2024 вторник во Винарија Кралица Марија Д.Капија го одржа најочекуваниот настан од HVAC индустријата во Македонија – Toshiba Carrier 2о24 годишна презентација. 

Пред повеќе од 150 учесници, партнери на компанија...