ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Блог

15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже
15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми се успешно завршена работа и задоволни муштерии.

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Нашата работа е тимска , се дополнуваме едни со други, се консултураме и се договараме за да на крај работата се заврши професионално...

15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин
15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми е да ги инспирирам вработените пренесувајќи им чувство на важност и оптимизам во нивното тековно работење. Со вработените треба да се споделат сите успеси на компанијата со што ќе им се даде чувство на важност и гордост. Поставување...

Пехчево на Точак 2019
Пехчево на Точак 2019

На 18. мај 2019, по втор пат во организација на Хотел Гогов ќе се одржи #ПехчевоНаТочак2019. Оваа авантуристичка тура ќе започне во 09:00 часот од плоштадот во Пехчево, на 1000 метри надморска височина.

Од Хотел Гогов напоменуваат дека идеата за повотрно одржување на овој настан е да го разбудат ав...

15 Прашања за Костадин Маренчев - менаџер на Зона Експрес, Гевгелија
15 Прашања за Костадин Маренчев - менаџер на Зона Експрес, Гевгелија

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Сите наши соништа можат да станат реалност, само ако имаме xраброст да ги оствариме. Тоа е мојот мотив кој го следам сите овие години. Сакам да го слушам своето срце, да бидам човек од доверба и да имам почит од вработените што сакаат да вложуваат ...

15 Прашања за Благој Козовски - менаџер на Кинг Трејд доо, Кочани
15 Прашања за Благој Козовски - менаџер на Кинг Трејд доо, Кочани

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Да се носи одговорноста за една компанија е задоволство и предизвик во исто време. Да остане нешто позади тебе, како што велат, е движечка сила на секојдневните одлуки кои не ретко се тешки. А за да оставиш нешто позади себе треба да можеш да ги пр...

15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје
15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Мојот мотив како управител или менаџер на компанијата е да ја развивам  и управувам организацијата врз основа на доверба и почит, да градиме вакви меѓусебни односи внатре, пред се, во компанијата, но и надвор од неа, се со цел да се носат и спровед...

15 Прашања за Томислав Арсиќ  – менаџер на ТРЕНДЛИНЕ дооел СКОПЈЕ
15 Прашања за Томислав Арсиќ – менаџер на ТРЕНДЛИНЕ дооел СКОПЈЕ

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Отворањето на приватна компанија и впуштањето во претприемништво и менаџерски води е водено од еден главен мотив – профитот, а со тоа и обезбедување на подобра егзистенција, поинтересен и подинамичен живот. 

На работа сте осамен волк или капитен н...

Светски водечки саем за архитектура, материјали и системи Bau Munich 2019
Светски водечки саем за архитектура, материјали и системи Bau Munich 2019

Club Economy и Saemi.mk, како и секогаш го даваат својот максимум да ви ги доближат саемските манифестации ширум светот. Во овој текст ќе се обидеме да ви го пренесеме нашето искуство од посетата на саемот за архитектура, материјали и системи Бау Минхен 2019.

Во ист период на две различни страни од...

15 Прашања за Мимоза Тачи,  менаџер на I am WATER SCARDICA
15 Прашања за Мимоза Тачи, менаџер на I am WATER SCARDICA

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми е барем малку да придонесам да има поубав живот за сите што живеат во мојата земја. Сакам да го слушам тивкиот глас на своето срце, да бидам човек од доверба, да бидам добра, да имам интегритет и почит кон сите и да дадам што повеќе...

Новогодишни подароци за Вашите вработени
Новогодишни подароци за Вашите вработени

Купувањето убави подароци е навистина предизвик. Вашите вработени играат важна улога во успехот на вашиот бизнис па затоа оваа сезона, можете да ги наградите со подароци кои се уникатни и персонализирани за нивните специфични интереси. Подароците што ги избирате за вработените откриваат што чувствув...