ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Блог

ДОМИ КОМПЛЕТ – БЕЗГРИЖНОСТ СЕКОЈ ДЕН
ДОМИ КОМПЛЕТ – БЕЗГРИЖНОСТ СЕКОЈ ДЕН

ДОМИ Комплет е продукт за осигурување на домот од Еуролинк осигурување што овозможува целосна заштита на градбата, покуќнината и опремата во домот. Создаден да обезбеди функционалности комфор на домот наспрема непредвидливите  ризиците како што се пожар, кражба, поплава по кои може да дојде до голем...

Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА
Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА

Компанијата ЕВРОСУРОВИНА ПА Битола е добитник на престижната награда за македонски квалитет за 2019година, доделена од Сојузот на стопански комори, а под покровителство на претседателот на Република Северна Македонија, г-дин Стево Пендаровски. Наградата е уште еден доказ за професионалноста и одгово...

15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже
15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми се успешно завршена работа и задоволни муштерии.

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Нашата работа е тимска , се дополнуваме едни со други, се консултураме и се договараме за да на крај работата се заврши професионално...

15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин
15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми е да ги инспирирам вработените пренесувајќи им чувство на важност и оптимизам во нивното тековно работење. Со вработените треба да се споделат сите успеси на компанијата со што ќе им се даде чувство на важност и гордост. Поставување...

Пехчево на Точак 2019
Пехчево на Точак 2019

На 18. мај 2019, по втор пат во организација на Хотел Гогов ќе се одржи #ПехчевоНаТочак2019. Оваа авантуристичка тура ќе започне во 09:00 часот од плоштадот во Пехчево, на 1000 метри надморска височина.

Од Хотел Гогов напоменуваат дека идеата за повотрно одржување на овој настан е да го разбудат ав...

15 Прашања за Костадин Маренчев - менаџер на Зона Експрес, Гевгелија
15 Прашања за Костадин Маренчев - менаџер на Зона Експрес, Гевгелија

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Сите наши соништа можат да станат реалност, само ако имаме xраброст да ги оствариме. Тоа е мојот мотив кој го следам сите овие години. Сакам да го слушам своето срце, да бидам човек од доверба и да имам почит од вработените што сакаат да вложуваат ...

15 Прашања за Благој Козовски - менаџер на Кинг Трејд доо, Кочани
15 Прашања за Благој Козовски - менаџер на Кинг Трејд доо, Кочани

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Да се носи одговорноста за една компанија е задоволство и предизвик во исто време. Да остане нешто позади тебе, како што велат, е движечка сила на секојдневните одлуки кои не ретко се тешки. А за да оставиш нешто позади себе треба да можеш да ги пр...

15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје
15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Мојот мотив како управител или менаџер на компанијата е да ја развивам  и управувам организацијата врз основа на доверба и почит, да градиме вакви меѓусебни односи внатре, пред се, во компанијата, но и надвор од неа, се со цел да се носат и спровед...

15 Прашања за Томислав Арсиќ – менаџер на ТРЕНДЛИНЕ дооел СКОПЈЕ

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Отворањето на приватна компанија и впуштањето во претприемништво и менаџерски води е водено од еден главен мотив – профитот, а со тоа и обезбедување на подобра егзистенција, поинтересен и подинамичен живот. 

На работа сте осамен волк или капитен н...

Светски водечки саем за архитектура, материјали и системи Bau Munich 2019
Светски водечки саем за архитектура, материјали и системи Bau Munich 2019

Club Economy и Saemi.mk, како и секогаш го даваат својот максимум да ви ги доближат саемските манифестации ширум светот. Во овој текст ќе се обидеме да ви го пренесеме нашето искуство од посетата на саемот за архитектура, материјали и системи Бау Минхен 2019.

Во ист период на две различни страни од...